About us

Aandacht - Passie - Gastvrij

Over ons

Wij geloven in oprechte aandacht. Voor mensen en voor ingrediënten. Met respect en passie voor vakmanschap.

Restaurant Bisou opende in 2016 haar deuren aan de Markt in Wageningen. Sindsdien staan we zes dagen per week voor je klaar, voor lunch tot borrel en diner. Wij staan voor puur koken met lef, liefde en vakmanschap. Gastvrijheid zoals het hoort.

Ons menu

Bisou serveert lunch en diner met een focus op lokale producten. Van rijkelijk belegde broodjes, burgers en salades tot à la carte menu: bij ons gaat het om puur koken met lef, liefde en vakmanschap.

Onze

Gerechten

Van uitsmijter tot 3-gangenmenu, onze gerechten worden met zorg en smaak bereid zodat elke gast geniet van een goede maaltijd.

Onze

Lunch

Bisou serveert rijkelijk belegde broodjes, tosti’s en burgers, verse salades en huisgemaakte soepen voor iedereen. We werken zoveel mogelijk met lokale producten. Zo komt ons brood van Bakkerij van der Linden en worden onze dagverse groenten geleverd door Erik Hulshof van Groentethuis.

Ons Diner

Sfeervol dineren in het hart van Wageningen? Of een smaakvol hapje eten voorafgaand aan je theaterbezoek? Schuif aan bij Restaurant Bisou en maak een keuze uit onze ruime dinerkaart.

Ons

Team

Ons team bestaat uit jonge mensen met een passie voor gastvrijheid. We houden altijd onze ogen en oren open voor nieuw horecatalent!

Onze

Gasten