Aandacht - Passie - Gastvrij
Over ons
Wij geloven in oprechte aandacht. Voor mensen en voor ingrediënten. Met respect en passie voor vakmanschap.
Restaurant Bisou opende in 2016 haar deuren aan de Markt in Wageningen. Sindsdien staan we zes dagen per week voor je klaar, voor lunch tot borrel en diner. Wij staan voor puur koken met lef, liefde en vakmanschap. Gastvrijheid zoals het hoort.
Ons menu
Bisou serveert lunch en diner met een focus op lokale producten. Van rijkelijk belegde broodjes, burgers en salades tot à la carte menu: bij ons gaat het om puur koken met lef, liefde en vakmanschap.

Onze
Gerechten
Van uitsmijter tot 3-gangenmenu, onze gerechten worden met zorg en smaak bereid zodat elke gast geniet van een goede maaltijd.
Onze
Lunch
Bisou serveert rijkelijk belegde broodjes, tosti’s en burgers, verse salades en huisgemaakte soepen voor iedereen. We werken zoveel mogelijk met lokale producten. Zo komt ons brood van Bakkerij van der Linden en worden onze dagverse groenten geleverd door Erik Hulshof van Groentethuis.
Ons Diner
Sfeervol dineren in het hart van Wageningen? Of een smaakvol hapje eten voorafgaand aan je theaterbezoek? Schuif aan bij Restaurant Bisou en maak een keuze uit onze ruime dinerkaart.
Ons
Team
Ons team bestaat uit jonge mensen met een passie voor gastvrijheid. We houden altijd onze ogen en oren open voor nieuw horecatalent!
Onze
Gasten
Heerlijk gezellig gegeten voor een leuke prijs. Ondanks alle prijsstijgingen is eten bij Bisou lekker en betaalbaar.
Vriendelijke bediening. Goed eten daar. Ruimen keus alcoholische en non-alcoholische dranken. Uitzicht op het dorpsplein van Wageningen. Binnen diverse tafels om aan te zitten en ook aan de bar is het goed toeven.
Heerlijk het drie gangen menu gegeten.
Smaakte erg lekker en zag er verzorgd uit.
Complimenten aan de kok en de vriendelijke bediening.
Lekker muziekje op de achtergrond