Runderentrecote

Runderentrecote

Runderentrecote met rodewijn-pepersaus

Zalm

Zalm

Zalm op de huid gebakken met wittewijn-roomsaus

Kabeljauw

Kabeljauw op de huid gebakken met een antiboise van olijven, kappertjes en zongedroogde tomaat

Kaasfondue (min.2 pers.)

Kaasfondue met stokbrood, cherrytomaat, artisjok, biefstukpuntjes en komkommer

The Invictus Big Mick 200 gram

Schots Angus rundergehakt, met verse ui en tomaat, huisgemaakte coleslaw, jalopeno, cheddar en bacon

Spicy Big Mick 200gram

Schots Angus rundergehakt, met verse ui en tomaat, huisgemaakte peper- chutney, jalopeno en
cheddar

Holy Stilton Big Mick 200 gram

Schots Angus rundergehakt, met verse ui en tomaat, gegrilde artisjok, chutney en Blue Stilton kaas

The Big Vegan burger

Burger van de Beetroot Butcher, op een vegan potato bun, met pickle van komkommer, tomatenchutney, en een pittige lemon kick mayo. Geserveerd met frietjes en vegan mayonaise

Huisgemaakte humus

Waldcornbol met gegrilde paprika, olijven, kappertjes, zongedroogde tomaat en gegrilde artisjok